miercuri, 23 noiembrie 2011

Tema mea pentru atestat

Tableta PC, laptop-ul sau smartphone-ul, care este cel mai bun?

Batalia pe piata dispozitivelor mobile este extrem de dura si multa lume se intreaba care este mai util. Atat laptop-ul, cat si smartphone-ul si tableta PC sunt necesare, dar fiecare utilizator isi achizitioneaza dispozitivele mobile in functie de necesitatile, gustul si abilitatile tehnice proprii.

Multi oameni au mai multe dispozitive mobile pentru a accesa datele necesare lor, de oriunde si oricand. Dar o intrebare sta pe buzele tuturor: intre un smartphone, un laptop si o tablet PC, pe care ar trebui sa o luam cu noi?

Exista cateva pareri, care sustin ca cel mai important dintre cele trei dispozitive este smartphone-ul, care devine din ce in ce mai sofisticat, cu hardware avansat, cum ar fi procesoarele dual-core incluse in noile modele, precum Droid Motorola Razr si Samsung Nexus Galaxy, potrivit PC Advisor.

Dincolo de caracteristica de comunicare, smartphone-urile ofera cateva functii de baza ale calculatoarelor, cum ar fi e-mail-ul si navigarea pe web, care au fost, pana de curand, domeniul laptopurilor.

"Desi exista o sete de informatii, smartphone-ul nu are nevoie de a fi completat de catre o tableta PC sau un laptop", a spus Ezra Gottheil, analist la Technology Business Research.

"Tabletele PC si laptop-urile pot concura cap la cap, dar fiecare are avantajele proprii, bazate pe utilitate si audienta. Pentru consumatorii care au un smartphone, tabletele PC, cum ar fi cele de la Apple, RIM si Samsung, nu sunt dispozitive 'critice'", a declarat... mai mult

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu